Site icon Tadis Agro

Cultivator TERRA-DAN MKII: o investiţie de succes!

bogdan cumpanasu

Prelucrarea eficientă a solului este absolut necesară pentru obţinerea unor producţii bogate şi, implicit pentru creşterea profitului fermierului român.

Deşi piaţa românească abundă de astfel de utilaje agricole, compania TADIS AGRO aduce calitatea tehnologiilor daneze HE-VA în fermele din România, oferind soluţii eficiente de prelucrare a solului: cultivatoare, scarificatoare, grape cu discuri, tăvălugi şi tocătoare vegetale.

Recent un fermier din judeţul Călăraşi care a folosit cultivatorul TERRA DAN MKII de 7,5 m pentru pregătirea culturilor de toamnă, a fost vizitat de Bogdan Cumpănaşu, director marketing Tadis Agro. Ne-am bucurat că fermierul s-a declarat mai mult decât mulţumit de achiziţia făcută şi de speranţa că utilajul Terra-Dan MKII va face diferenţa!

Principalele avantaje ale cultivatorului pentru care partenerul nostru le-ar recomanda şi celorlalţi fermieri, şi prin care se diferenţiază pe piaţă sunt:

Îi mulţumim pentru încredere şi îi urăm mult succes fermierului partener, fiind încă un exemplu prin care se demonstrează că utilajele TADIS fac diferenţa!

 

Exit mobile version