Site icon Tadis Agro

MAŞINA DE ÎMPRĂŞTIAT GUNOIUL DE LA JOSKIN: SOLUŢIA PENTRU PREŢURILE MARI LA ÎNGRĂŞĂMINTE

bogdan Cumpanasu

Tadis Agro a livrat domnului Grigore Traian, fermier din localitatea Luncaviţa, judeţul Tulcea, o maşină de împrăştiat gunoiul JOSKIN/ TORNADO 4, pe care o va folosi în vederea reducerii costurilor de înfiinţare a culturilor şi pentru atenuarea costurilor ridicate ale îngrăşămintelor.

Bogdan Cumpănaşu, marketing manager, a purtat un dialog valoros cu domnul Grigore, prin intermediul căruia a încercat să afle mai multe despre povestea sa, dar şi să obţină recomandări pentru alţi fermieri. Domnul Grigore lucrează de peste 30 de ani în agricultură, timp în care a construit totul de la „0”, iar în prezent are în exploatare peste 1.500 ha. Parcul de utilaje este modern şi bine dotat, însă domnul Grigore nu a neglijat niciodată astfel de investiţii, întrucât acestea fac diferenţa în fermă!

Culturile predominante sunt păioasele (grâu şi orz), porumb, dar şi floarea soarelui. Bun cunoscător al politicilor europene şi atent în ceea ce priveşte viitorul solului, fermierul partener a însămânţat şi plante fixatoare de azot, precum mazărea sau lucerna. Din aceleaşi motive, pentru a spori substanţele nutritive din sol, o maşină de împrăştiat gunoiul a devenit mai mult decât necesară.

A ales utilajul cu cel mai mare volum din gama TORNADO 4/ JOSKIN (24,9 m3), cu corp îngust din oţel de cea mai bună calitate (HLE STEEL) şi roţi de mari diametru (2 x 600/ 55R26.5 165 D).

Utilajul se diferenţiază în piaţă prin:

Colaborarea cu Tadis Agro a început prin achiziţia de semănători Monosem, pe care le foloseşte în mod special la loturile semincere, fiind recomandate de specialiştii firmelor de seminţe datorită preciziei deosebite. Printe alte avantaje regăsim semănatul Bob cu Bob sau faptul că pământul nu este dislocat, păstrându-se astfel umiditatea în solul dobrogean, atât de încercat de secetă! Profesionalismul echipei noastre, dar şi calitatea deosebită a utilajelor livrate, ale căror rate de recuperare a investiţiilor se simt rapid, l-au convins pe fermier, la recomandarea specialiştilor Tadis, să achiziţioneze şi alte maşinării din gama noastră, TORNADO 4 fiind o soluţie câştigătoare!

Îi mulţumim domnului fermier pentru încrederea acordată şi îi urăm mult succes în această activitate curajoasă, precum agricultura!

 

Exit mobile version